OVER MIJ

Ik ben 21 jaar oud (6 februari 1998) en woon in Nieuw-Loosdrecht. In 2012 ontstond mijn passie voor filmen en fotograferen. In 2014 ben ik gaan studeren aan het Mediacollege in Amsterdam. Hier volgde ik de opleiding tot AV-Specialist.

In de tijd dat ik studeerde heb ik vanuit verschillende kanten opdrachten gekregen. In het eerste jaar van mijn opleiding kreeg ik de vraag vanuit Stichting Eigen & Wijzer in Loosdrecht of ik een promotiefilmpje wilden maken in de vorm van een animatie. Het was een onwijs leuke opdrachten waar ik veel van geleerd heb. Een jaar later in 2016 mocht ik een trouwfilm maken voor kennissen van mij. Een onwijs mooie kans die ik meteen aangreep. Hier werd ik zo enthousiast van dat ik nog meer bruiloften wilden gaan filmen en dit doe ik dan nu ook jaarlijks.

In de periode dat ik studeerde heb ik stage gelopen bij het productiebedrijf Kukeleku in Amsterdam en Mauricia Pictures Productions en Elysiants op Curaçao. De tijd dat ik op Curaçao stage liep was een fantastische ervaring waar ik vooral veel over mijzelf heb geleerd.

Sinds 2018 focus ik mij volledig op videografie. Sinds 2 jaar ligt mijn grootste passie bij het filmen van bruiloften. Ik vind het mooi om een van de mooiste dagen uit het leven vast te legen op beeld.

Ruben Steernberg – AV-Specialist